čtvrtek 25. října 2018

Zpátky do minulosti s novou kolekcí Gien

Dekorace vánočního stolu nemusí být jen kýčovitá přehlídka moderního nádobí. Elegantní střízlivost porcelánu, který používali naši předkové, může váš stůl proměnit v nadčasový, ale přesto hravý a originální střed svátečního hodování. Pojďme se společně podívat na tři vánoční kolekce Gien, které vám pomohou okouzlit všechny vaše hosty.


Zlatý minimalismus

Kombinace bílé a zlaté je ta nejslušivější, kterou letos můžete svému stolu obléci. Nádobí z kolekce Filet Or se nese právě v duchu tohoto tradičního minimalismu, ale přesto vaše hosty ohromí. Sněhobílý porcelán s ručně malovaným zlatým proužkem má unikátní tvar, který byl typický v 18. století, takže kromě obdivných “Aach” zaručí i téma k hovoru.

Stylové kombinování

Pokud jste vyznavačem tradičnějších barev, pak vás jistě potěší kolekce Filet Rouge. Ta také obsahuje nádobí charakteristické pro 18. století, ale ručně malovaný proužek má tu nejzářivější karmínovou barvu. A nemusíte zůstat jen u nich. Minimalismus těchto talířů si zaslouží ozvláštnění v podobě motivu vánočního stromečku z kolekce Filet Noel. Takto kombinovaný porcelán nenápadně prozradí vaši lásku k tradicím i dokonalý styl.


Tradiční ozvláštnění

Rádi byste svému stolu přidali trochu hravosti? Malované vánoční motivy na podtáccích a dezertních talířích z kolekce Noel se na jinak minimalistickém stole budou náramně vyjímat. Naservírujte na ně cukroví a pořádně horké svařené víno, tak zůstanou na stole po celý večer a uchovají vánočního ducha, ať už se během večera odehraje cokoliv.

Tak jak letos překvapíte své hosty? Sofistikovanou jednoduchostí Filet Or, tradici v minimalismu Filet Rouge s Filet Noel, nebo hravostí kolekce Noel? Je to jen na vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat