pondělí 13. října 2014

VÁNOCE VILLEROY & BOCH ROKU 2014


Naši milí zákazníci,

v letošním roce o něco později, nicméně nezadržitelně, se blíží první dodávka vánočního sortimentu Villeroy &  Boch do našeho obchodu.

A co Vás v letošním roce vlastně čeká?

Villeroy & Boch se v letošním roce rozhodl pokračovat v pohádkovém tématu a po loňském Jeníčkovi a Mařence přichází s Popelkou. Tato původem německá pohádka se zabydlela v našich i německých srdcích jako opravdu vánoční až po filmovém zpracování Tří oříšků pro Popelku. A právě tento film se stal podkladem pro novou vánoční kolekci.




Nové jsou i ozdoby na stromeček a to s Popelkou, i bez ní. Pokračují perníkové ozdoby, lesní zvířátka a vločky.




Jídelní kolekce Toy´s Delight je rozšířena o novou velikost salátové mísy, o nový hrnek, nový polévkový šálek s podšálkem, inovovanou máslenku, dortový podnos na noze, nové svícny, kroužek na ubrousky a etažér.




Dezertní kolekce Winter Bakery Delight nově obsahuje osobní misku, mističky ve tvaru hvězdy, zmrzlinovou misku, hrnek na mléko, čajové sítko, dózy na koření.




Samozřejmě se na Vás budou těšit i nové dózy na cukroví, hrací skříňky, svícny, dózy a další dekorace, které patří k vytvoření krásné vánoční atmosféry.




Úplně nová je kolekce Modern Christmas. Je bílá, zdobená jen perleťovou glazurou se sněhovými vločkami, případně červenou stužkou s vánoční ozdobou.




Zboží očekáváme na konci tohoto / počátku příštího týdne a těšíme se na Vás, případně sledujte dostupnost nového zboží na našich eshopu www.luxurytable.cz :)


Žádné komentáře:

Okomentovat