pátek 8. dubna 2016

ZKRÁŠLETE SVŮJ DOMOV VHODNÝMI ÚPRAVAMI

Zařizujete si nový byt či dům? Nebo máte jenom tvůrčí náladu a chtěli byste trochu přetvořit vzhled vašeho domova? Třeba se může jednat pouze o obývací pokoj, ve kterém vám už něco nevyhovuje. Cítíte změnu ve vzduchu, myslíte na nové a jasnější odstíny nebo dokonce jinou barvu stěn… Ať už je vaše představa jakákoliv, načerpejte inspiraci u nás.



Domov: místo, kde se cítíte příjemně

Domov je místem, kde se budete chtít vždy cítit dobře, kam se budete rádi vracet a kde budete jednoduše vnímat atmosféru domova, kterou nikde jinde nenajdete. Proto musíte při výběru těch správných doplňků myslet hlavně na to, jaké máte rádi barvy, jestli vám vyhovuje spíše moderní vzhled nebo útulnější retro styl. To vše bude mít vliv na cokoliv, co budete chtít do vašeho interiéru přidat, popřípadě z něj odebrat.


Pokud si zařizujete zcela nový byt, je vše o dost složitější. Musíte vybrat vhodný nábytek, vkusně zvolit barvy a vše uspořádat tak, aby to vyhovovalo nejen vašemu vkusu, ale i vašim potřebám. Jak ale na úpravy už stávajícího vybavení?

Obývací pokoj: přiveďte do něj nové barvy

Zdá se vám vaše pohovka v obývacím pokoji už příliš okoukaná a myslíte si, že by to chtělo změnu? Nemusíte nutně kupovat novou, stačí ji upravit vhodným přehozem. Opět byste si ale měli všímat barev tak, aby vše pěkně ladilo. Kromě toho jsou velmi vhodným kandidátem pro zkrášlení bytu dekorativní polštáře Garnier Thiebaut. Pokud máte rádi jednoduchý styl, určitě vsaďte na jednobarevné polštáře, které nikoho neurazí. Takový polštář s čtverečkovým motivem s jemnými barvami vám ale naopak může přinést do obýváku trochu veselosti. Ve vhodné kombinaci můžete využít ty jednobarevné i ty s kreativnějšími motivy. Vše samozřejmě záleží i na ostatních barvách v bytě.

Garnier Thiebaut

Stěny: upravte je dle libosti

Pokud už jste unavení bílými zdmi, není na škodu pouvažovat nad tím, že si některou z místností vašeho domova znovu vymalujete. Nemusí se samozřejmě jednat pouze o obývací pokoj, který by si takovou změnu zasloužil. Opět byste ale měli dbát na výběr vhodné barvy. Nevolte ty křiklavé, ale spíše jemné a takové, které na vás působí příjemně. Světle béžová nebo žlutá pro vás můžou představovat to pravé. Když už jsme u stěn, zamyslete se také nad tím, jestli nechcete vyměnit staré obrazy za nové. Můžete si nechat zarámovat fotky z dovolené, umělecké dílko vašeho dítěte nebo si pořídit obraz od nějakého známého umělce.

Alfons Mucha

Rostliny: život ve vašem interiéru

Přinést do vašeho domova trochu zeleně může být občas problém. Rostliny se musí pravidelně zalévat a také se o ně člověk musí starat. Často se tak může stát, že rostliny postupně usychají a začnou působit nevzhledně. Taková orchidej váš obývací pokoj ale dokonale rozzáří. Pokud navíc zvolíte vhodný porcelánový květináč, máte o další zkrášlující prvek postaráno.

To samozřejmě není vše. Možností, jak zkrášlit váš domov, je nespočet. Stačí mít chuť něco změnit a rázem jej nikdo nepozná. Tak hurá do toho!

Porcelánové květináče

Žádné komentáře:

Okomentovat