středa 2. března 2016

INSPIRUJTE SE U NÁS: JAK PŘIVÉST DO VAŠICH DOMOVŮ JARO?

Začátkem března už každý myslíme na jaro. Dny se prodlužují, sluníčko nám rozjasňuje náladu čím dál častěji a čepice a šály pomalu začínáme odkládat do šatníků. Jak si ale přivést kousek jara i do našich domovů? Od toho je tu naše jarní inspirace, pomocí které si můžete navodit příjemnou atmosféru ještě předtím, než toto roční období opravdu nastane.



Nezapomeňte na barvy 

Můžete začít rovnou tím, že si do bytu vpustíte trochu více světla. Toho dosáhnete výběrem vhodných doplňků v těch správných barvách. Na jaře byste určitě měli vyměnit tmavé odstíny za světlé a jasné barvy, které na vás budou působit optimistickým a uklidňujícím dojmem. Můžete se tak zaměřit například na žluté a zelené odstíny, které jaro přímo evokují. Do své kuchyně můžete tyto barvy dostat například prostřednictvím ubrusů nebo utěrek a chňapek, do obývacího pokoje potom pomocí dekorativních polštářů.

Kuchyňský textil

Ozdobte si byt květinami 

Na jaře začínají pučit pupeny a růst první květiny. Není proto na škodu pořídit si keramické květináče nebo vázy. Při procházce po přírodě si do vázy můžete natrhat třeba kočičky a do květináčů si přesadit zakoupené narcisy nebo tulipány. Květiny toho dokáží udělat opravdu hodně, takže v tomto ohledu neváhejte a popusťte uzdu své fantazii. Květinové dekorace jsou tou správnou cestou, jak si začít užívat jara, i když se venku stále honí dešťové kapky.

Vázy

Využijte porcelán s jarními motivy 

Až budete mít svůj byt jarně vyzdoben, přijde čas na návštěvy. Vaší jarní atmosféru vám bude nejeden příbuzný či kamarád závidět. Pokud chcete mít vše dokonalé, můžete se zaměřit i na detaily a pořídit si nové šálky na kávu nebo čaj s jarními motivy.

Anmut Flowers

Tak co, už se také nemůžete dočkat jara tak jako my? Nebojte, však ono už za chvíli opravdu přijde :).


Žádné komentáře:

Okomentovat