pondělí 30. listopadu 2015

VÁNOČNÍ DEKORACE A INSPIRACE PRO VÁŠ BYT A DŮM

V neděli nám začal advent, a pokud stejně jako my milujete období Vánoc, určitě nepohrdnete vánoční inspirací do vašich domovů. Pro tyto krásné svátky jsme pro vás připravili vánoční ozdoby a dekorace Goebel, Seltmann, Villeroy & Boch nebo Beauvillé. Tak pojďme se společně kochat a nasávat vánoční atmosféru!



Vánoce každoročně začínají v… kuchyni! Pokud dříve než vánoční dárky řešíte cukroví, jaké druhy, kolik, kde a za kolik, tak je to naprosto normální. My jsme měli seznam napsaný již v říjnu a teď netrpělivě kontrolujeme, zda máme nakoupeno vše pro to velké pečení. Jestli si chcete ušetřit čas a stres, můžete se s někým šikovným domluvit, jestli by vám cukroví neupekl za peníze. My ale pečení cukroví milujeme. Není nad vůni vanilky, skořice a ořechů. Mňam.

Vánoční porcelán a váleček

Vánoční utěrka Beauvillé

Vánoce nejsou také to pravé ořechové bez vánočních dekorací. Andílci, stromeček, sněhové vločky, betlém, hvězdy, jmelí, perníčky… a tak bychom mohli pokračovat do aleluja, než vyjmenujeme všechny symboly Vánoce. Jaké jsou vaše oblíbené vánoční ozdoby? Naši jsou andělíčci!


Vánoční anděl Goebel

Vánoční andělíčci


Jak jsme zmínili, Vánoce začínají v kuchyni. A pokračují v předsíni a obývacím pokoji! Svícny, andělíčci, perníkové chaloupky, zvířátka, vánoční hrnky a mnoho dalšího vytváří tu pravou vánoční atmosféru. Jsou to i ty nejmenší detaily a drobnosti, které mohou vytvořit úsměv na tváři a hřejivý pocit u srdce.

Nádherný anděl se svíčkou

Bílé Vánoce

Vánoční svícny

Vánoce dle nás vrcholí v jídelně a na stole. Mnoho by řeklo, že pod stromečkem, ale kdepak. Na Štědrý den se v kuchyni dveře netrhnou a všechno se pomalu připravuje na štědrovečerní večeři. Vánoční ubrus, prostírání, svícen, podnos s cukrovím, mísa s ovocem nebo cukrovinkami, bramborový salát, smažené řízky nebo kapr, polévka a hotovo, může se servírovat a hodovat.





Nezapomeňte také na punč nebo na svařák. :) Krásně zahřejí a ta vůně!

Sklenici najdete zde


Doufáme, že se vám naše vánoční inspirace líbila. Přejeme vám krásný advent, příjemné vánoční svátky, málo stresu a hodně radosti!
Váš Luxury Table

Veškerou nabídku vánočního porcelánu a dekorací najdete na našich stránkách zde: http://www.luxurytable.cz/vanoce/

Žádné komentáře:

Okomentovat