středa 3. června 2015

VÍTE, JAKÝ PORCELÁN NAKUPUJÍ ŠEJKOVÉ A PRINCEZNY? MY ANO!

Jako Aladin a Jasmína na létajícím koberci… romantická noc plná dobrodružství, lásky a samozřejmě přepychových věciček. Každý, kdo nemá miliony po kapsách, by chtěl alespoň jednou v životě zažít ten luxus nic nedělat a dovolit si vše, nic neřešit a jen si užívat. Pokud se vám už v trezoru nebo na účtu ve Švýcarsku nějaký ten milionek válí, upřímně vám závidíme. A pro nás ostatní je tady svět fantazie, filmy v televizi a náš blog s inspirací z celého světa. Užívat si života a krás každého dne můžeme přece i z bytu 2+1 v malém moravském městečku.


Už vás někdy oslnila záře tak krásná, že vám došly slova a zastavilo se srdce? Nám se to stalo… a stává se to pokaždé, když pohlédneme na porcelán Prouna. Kostní porcelán ve smyslných tvarech, ruční zdobení 24karátovým zlatem a krystaly Swarovski®. Tato věta musí lahodit snad každému uchu.



Společnost Prouna je první firma na světě, která dokázala osázet porcelán křišťály Swarovski® a zachovat odolnost vůči mytí v myčce. Nám spíše přichází na mysl, že rozbití jednoho ručně zdobeného talířku by znamenalo infarkt, smuteční obřad za padlý porcelán a sto let nářku.


Porcelán Prouna můžeme najít na stolech královských rodin a to jak v Británii, Kataru nebo Spojených arabských emirátech. Ale stolovat jako králové a šejkové z exotického východu může i obyčejný smrtelník tady na západě, díky našemu e-shopu to můžete být klidně i vy.

Kolekce Persia

Kolekce Imperal Jade 

Porcelán Prouna je ideální na výjimečné stolování, například svatbu. Vzhledem k jeho unikátnosti a vyšší ceně je ideální jako dárek nebo výbava nevěsty.


Kolekce Arman 

Zdobení v teplých barvách vnese světlo do kuchyně i do života. Arman je typický svými krásnými ručně malovanými květy, které připomínají prostředí domova a letní kvetoucí louku.


Kolekce Neobe 

Pokud si potrpíte na dokonalost a rádi se obklopujete krásnými a luxusními věcmi, určitě vás potěší pohled na tyto šálky a podšálky. Čajový set jako pro královnu.


Ačkoliv nám kuchyňská skříňka nikdy nebude praskat ve všech porcelánem Prouna, je radost na něj pohledět. Propracovanost do sebemenšího detailu, elegantní tvary, krásná zlatá barva a nápadité zdobení si zamilují všichni.

Žádné komentáře:

Okomentovat