pátek 3. dubna 2015

FRANCIE NA DOSAH RUKY


Věnujete se zájmově či pracovně vybavování interiéru? A znáte Garnier Thiebaut? Že ne? Tak to musíme okamžitě napravit! Garnier Thiebaut je francouzský výrobce kvalitního textilu, který je znám svým luxusním a jedinečným designem. Jejich bytový textil je využíván v domácnostech, kasinech, klubech, hotelích i restauracích po celém světě. Možná jejich kousek už máte doma a ani o tom nevíte. 


Společnost není žádným nováčkem, má svou dlouholetou tradici. Její kořeny sahají až do první poloviny 19. století, respektive 1833. Garnier-Thiebaut pochází z oblasti Vosges nacházející se na východě Francie. V neotřelých vzorech a díky kvalitnímu zpracování se jim povedlo uchovat pravost a duši francouzského 19. století.


Garnier Thiebaut je pokládána za průkopníka mnoha designů a technologií v textilním průmyslu. Na tvorbě originálních potisků se v současnosti podílí kreativní tým umělců čítající kolem 200 lidí! V portfoliu této historické značky tak můžeme nalézt luxusní damaškové ubrusy, utěrky, polštářky, ubrousky, látky, běhouny a mnoho dalšího. Vše vyrobeno z kvalitní bavlny a zdobeny vkusnými motivy na dokonale ladících barvách. 



Jedinečné a hlavně neokoukané vzory si jednoduše získají vaše srdce, neboť jsou velice originální a přitom tak nádherné, že je prostě musíte mít! Luxusní ubrus a prostírání určitě zaujme každé bystré oko. Navíc se s touto francouzskou značkou není třeba bát, že bychom se začali nudit, neboť představují novou kolekci dvakrát ročně. Každý půlrok tak může vaše kuchyň vypadat naprosto jinak! Například veselé jarní barvičky se hodí na pořádání pikniků a zahradních akcí s přáteli, zatímco tmavší teplé odstíny zkrášlí interiér v období Vánoc a navodí příjemnou atmosféru.

Garnier Thiebaut je bezesporu špičkou ve své oblasti nejen ve východní Francii, ale po celém světě. Jejich unikátní kousky oživí každý interiér nehledě na roční období nebo časové pásmo a každý si u nich přijde na své. Na závěr jednu klasickou otázku psychiatrů… Jaké z toho máte pocity? Získala si tato francouzská značka vaše srdce? Pokud ano, musíte ji zařadit na příště do svého nákupního seznamu, a pokud ne, projděte si jejich portfolium a dejte tomu ještě chvíli, ono se to časem poddá.


Žádné komentáře:

Okomentovat