
Recept je vhodný spíše pro dámy, panům by toto množství "vitamínů" nemuselo vyhovovat.
Ingredience:
- 750 ml vína Rioja
- 3/4 šálku likéru Solerno z červených pomerančů
- 3/4 šálku Leblon Cachaca (brazilský rum)
- 1 1/2 šálku pomerančového džusu
- 3/4 šálku třešňového džusu
- 3/4 šálku cukrového syrupu (voda a cukr 1:1 - ohřívat do rozpuštění cukru, nechte vychladnout)
- 1/2 šálku čerstvé limetkové šťávy
- 1 1/2 šálku kuliček z vodního melounu
- 1 šálek malin
- 1 šálek ostružin
- 2 bio mandarinky, nakrájené s i s kůrou na tenké plátky
- 1 bio limetka, nakrájená s i s kůrou na tenké plátky
- 1 svazek lístků bazalky
Nalijte tekuté složky do velkého džbánu. Přidejte čerstvé ovoce.
Přikryjte a chlaďte alespoň 2 hodiny v chladničce. Servírujte ve sklenicích a ozdobte lístky bazalky.
Žádné komentáře:
Okomentovat