středa 14. května 2014

KŘIŠŤÁLOVÁ NĚHA


Letošní rok zdá se být rokem něžných růžových a fialových odstínů a nekomplikovaných tvarů. Alespoň z pohledu novinek značky Zwiesel 1872. Posuďte sami.

A začneme nejexkluzivnější novinkou, limitovanou kolekcí Jewel, která pozvedne každý interiér: exkluzivní objekty lámou a odrážejí světlo jako broušené diamanty a vytváří neopakovatelnou atmosféru. Každý typ svícnu je vyroben v omezeném počtu 99 kusů a je samozřejmě dárkově zabalen.




Kolekce ručně vyrobených křišťálových váz Loom je k dostání v různých rozměrech a barevných provedeních růžová, fialová, červená a vždy jsou dárkově zabalené. Vázy lze využít i jako svícny. Vypadají skvěle v různobarevných skupinkách i jednotlivě.





Stejná barevnost zasáhla i kolekci Saiku. Rovněž osvědčený tvar, inspirovaný skandinávským designem, který každoročně mění svou barevnost. V letošním roce je kolekce poprvé vyrobena v transparentním provedení.





Další novinkou na trhu je řada Mixit. Větší rozměry této řady se používají spíše jako vázy, ty menší zase jako svícny. Jsou variabilní a různě stohovatelné, takže si s nimi můžete hrát a vytvářet nové kombinace. K dostání jsou ve třech barvách – čiré, bílé a fialové. I tyto Mixit vázy a svícny jsou dodávané v dárkovém balení.




Poslední modelovou řadou nových váz je kolekce Casa. Jedná se o vysoké a štíhlé vázy, které se nejlépe hodí do moderních interiérů. Jejich kónický tvar je ideální pro objemné kytice a dlouhé větve. Jsou vyrobené z vrstveného barveného skla potaženého křišťálem. Dostupné jsou v bílé, tmavě šedé a tmavě červené barvě. 





Žádné komentáře:

Okomentovat