pátek 29. března 2019

Dokonalá venkovní svatba: I detaily jsou důležité

Velké procento párů plánuje svatbu na jaře a v létě, neboť sluneční paprsky a rozkvetlé květiny jsou vždy perfektní dekorace. Svatební obřad i hostina jdou připravit uvnitř i venku. Nabízí se tak více možností, jak celou tu slávu pojmout. Pojďme se společně podívat na trendy roku 2019 a jak by taková krásná venkovní svatba měla vypadat.

V jednoduchosti je krása

Už i v letech minulých dominoval BOHO styl a nebude tomu jinak ani letos. Boho je odvozeno od slova bohemian, což znamená bohémský či přírodní. Svatby jsou tedy připravovány hlavně venku, v co nejjednodušším stylu a ideálně v souladu s přírodou. Nevěsta se musí cítit hlavně přirozeně a sama sebou.
Hitem léta budou svatby na boso! Avšak pokud se na to necítíte, tak to nevadí. I lehké sandálky se hodí. Jestliže se v tom stylu najdete, můžete si pořídit květinové čelenky nebo dřevěné snubní prsteny. Za nejoblíbenější květinu se rozhodně počítá pivoňka, ale i s růžemi nic nezkazíte.


Barvy ovlivňují náladu

Aby vám všechno ladilo a svatba měla jednotný styl, je potřeba se zaměřit i na barvy. Ač se to možná nezdá, výběr barev může ovlivnit celou atmosféru události. Jestliže toužíte po jemné a nenápadné svatbě, zvolte levandulovou, jemně růžovou nebo modrou. Pokud se však nebojíte, můžete vyzkoušet oranžovou nebo žlutou. Se zvoleným odstínem pak už budete pracovat po celou dobu. A to jak při stolování, nádobí sladěné s ubrusy a výzdobou, tak u pozvánek a dekorace. I dort můžete perfektně sladit s celou hostinou. Stačí to jen dobře naplánovat a budete spokojení.

Nezáleží na tom, jestli bude vaše svatba stát desítky tisíc nebo rovnou stovky. Je to váš den, vy se musíte cítit dobře a být spokojeni, co a kdo je kolem vás.


Žádné komentáře:

Okomentovat