středa 8. června 2016

VYBERTE S NÁMI TEN SPRÁVNÝ SVATEBNÍ DAR

Většina svateb je naplánována na letní měsíce a tudíž již neodbytně klepou na dveře. S tím se pojí otázka, na kterou hledá odpověď každý svatebčan. Čím novomanžele obdarovat, aby je dar neurazil, ale potěšil a zároveň jim přinesl něco originálního a užitečného? Inspirujte se u nás.


Na horké měsíce je jako dělaná. Skleněná karafa Fontana se dá využít na různé nápoje, především ale na vodu s ledem a citronem či jiným ovocem. Radost z ní budou mít především ti novomanželé, kteří nepohrdnou volným časem stráveným na zahradě s přáteli. Můžou tak s elegantní karafou dodržovat nejen pitný režim svůj vlastní, ale i svých známých.


Naopak na chladnější podzimní odpoledne a především pro milovníky kávy je tady ruční tlakový kávovar na 8 šálků kávy. Ať už budou novomanželé kdekoliv, budou mít teplou kávu vždy po ruce. Kávovar totiž díky dvojité stěně dokáže udržet tekutinu horkou po několik hodin. Svatební dar můžete také přizpůsobit dané dvojici výběrem kávovaru v jejich oblíbené barvě.
Klasiku „něco do výbavy“ spolehlivě zastoupí základní sada porcelánu Floreana Red pro 4 osoby. Sada obsahuje 4 mělké, 4 hluboké a 4 dezertní talíře, dále 4 kávové šálky a 4 podšálky. Jemný porcelán s květinovými motivy se hodí do každé nové domácnosti a novomanželé ho zajisté ocení.


Svatební dary nemusí být nutně zcela praktické. Novomanželé určitě potěší také dárky, které krásně doplní jejich společné bydlení. Příkladem může být například obraz Modří motýli od britské umělkyně Joanny Charlotte. Příjemná hnědá barva v kombinaci s modrou se bude hodit především do obývacího pokoje nebo ložnice.


A jsme zpátky v kuchyni. Příbory jsou nedílnou součástí vybavení každé domácnosti. Příbory Venere zaujmou svým originálním designem a navíc si je můžete vybrat v různých duhových odstínech, kterými se zase můžete trošku více přiblížit vkusu novomanželů. S nimi budou novomanželé obědvat opravdu rádi.


Víno si dá rád téměř každý. Pokud o novomanželích víte, že jsou milovníky tohoto alkoholu, mohl by pro ně být vhodným darem dekantér Air Sense na bílé víno. Elegantní tvar sklenice z křišťálu obsahuje na dně umístěnou dekantační kouli umožňující intenzivní provzdušnění vína.


Kolekce Amazonia Anmut nabízí široký sortiment porcelánu s tématikou deštného pralesa. Sada slánky a pepřenky ozvláštní jakýkoli jídelní stůl a přenese novomanžele u každého oběda či večeře do dalekých krajin. Nemusí být ani nadšenými cestovateli, aby byli z této sady nadšení.

Líbí se vám některý z našich tipů? Doufáme, že ano a že jsme vám alespoň trošku ulehčili práci s vymýšlením darů pro novomanžele :)

Žádné komentáře:

Okomentovat