středa 1. října 2014

JAK VONÍ VÁŠ BYT?


Zažili jste někdy paniku, když Vám přišla neohlášená návštěva a vy jste nestihla vyvětrat, nebo vytřít prostředkem s dostatečně silným odérem dezinfekce, který má obvykle v návštěvě vzbudit pocit čistoty?


Závěsná květina čekající na nástřik vonným sprejem

Já se upřímně přiznám, že nejsem příznivcem horečného úklidu, ani kvůli návštěvám, natož neohlášeným. Nevykládejte si to špatně, není to neúcta k lidem, kterými se obklopujeme, ale raději trávím čas u plotny a připravuji mňamky, než s hadrem v ruce. Ale co mám ráda je, když dům hezky voní. Nejraději čerstvě upečeným perníkem a bylinkovým čajem po ránu, nebo cappuccinem a čokoládovým croissantem.

 Sada katalytické lampy a náplně, Encrier Gris
Sada katalytické lampy a náplně, Encrier Gris

Co ráda nemám je chemická vůně jehličí a podobných produktů, běžně dostupných v každé samoobsluze. Je to jako s parfémem, musíte si dát tu práci a zkoušet a zkoušet, než najdete ten "Váš".

Já jsem si své favority našla. Jsou to katalytické lampy Lampe Berger a vůně jako Granátové jablko a na Vánoce Skořici a pomeranč. Většina zákazníků má ale ráda parfémy jako Svěží vyprané prádlo, Mořský vzduch, Verbena,...

Difuzér s polymerovými tyčinkami
Čím mě ale firma Lampe Berger v letošním roce hodně potěšila je úplně nová řada parfémů do bytu. Nově, tento tradiční výrobce katalytických lamp, přichází s řadou difuzérů a bytových parfémů ve spreji.



Difuzéry jsou k dispozici ve 2 variantách:



  • buď jako klasická nádoba s esencí, do níž jsou ponořeny polymerové tyčinky, vynikající dlouhou životností a skvělou distribucí vonné esence do vzduchu
  • nebo jako nádherná dekorativní šedá skleněná nádoba, do níž je ponořen knot, vedoucí ke krásné keramické květině, která nasaje esenci a vydrží dlouho a krásně vonět.



Další novinkou jsou spreje, kterými můžete buď nastříkat závěsy a polštářky, nebo je nastříkat na speciálně vyrobené keramické květy, jež jsou k dispozici ve 3 variantách:
  
Parfém ve spreji 90 ml

    • jako závěsné květinky do šatníku, nebo na úchytky nábytku,
    • jako kytičky na porcelánové dekorativní misce,
    • jako květinu posazenou na tmavé skleněné základně - jako by je namaloval Monet

    Keramické květiny na dekorativní misce
    Tak si užijte babí léto plné vůní a barev. A nejen doma, ale jděte ven a nasávejte vůni spadaných listů, orosené trávy, jehličí v lese, podhoubí,...

    A pokud máte taky kamarádku, která chová doma kočky a chcete jí citlivě naznačit, že je čas na voňavou změnu, tak dobrou zprávou je, že nové produkty Lampe Berger Vás finančně nezruinují, ani když se rozhodnete je darovat.

    Sada se závěsnou květinou



    Žádné komentáře:

    Okomentovat