středa 21. května 2014

NEJLEPŠÍ KÁVOVAR ROKU 2013



Milujete kávu tak jako my v Luxury Table? Už máte ten "svůj" nejlepší kávovar? Když najdete po letech hledání "to své", nikdo Vás nepřesvědčí o opaku?

My jsme se tak stali naprosto zarputilými obhájci švýcarské značky JURA, kterou máme téměř všichni, v naší malé firmičce, doma. Razíme totiž heslo, že pokud chcete zákazníka o něčem přesvědčit, nejlepší je poznat věc do hloubky a na vlastní kůži. 



V dnešní době také pokládáme za důležité vidět, co jíme a pijeme. Proto chceme kávu, která prochází kávovarem, vidět. Princip hotových káv v hliníkových a plastových obalech, do kterých nevidíte, nás tudíž nemá šanci přesvědčit, ať je káva sebelepší. Co se pak stane se všemi těmi obaly? Kolik jich pak skončí jako tříděný odpad? A co je opravdu uvnitř? Máme raději přímočará řešení, kde odpadají zbytečné otázky. Pro nás tedy káva = zrnková káva.


Chcete se s námi hádat? Přicházíme s fakty, ověřenými certifikační firmou TÜV SÜD:

Ocenění Plus X pro JURA

IMPRESSA Z9 One Touch TFT vyhrála ve čtyřech kategoriích a je proto “nejlepší plně automatický kávovar roku 2013”

To je on, mezi kávovary šampion!

JURA opět s hrdostí může oznámit, že obdržela nejprestižnější ocenění ve své kategorii pro jeden ze svých modelů plně automatických kávovarů. Z mnoha účastnících se modelů vybrala porota jako vítěze elegantní plně automatický model značky JURA v kategoriích Kvalita, Design, Jednoduchost ovládání a Funkcionalita. Tento prémiový kávovar nabízí to nejlepší v každém ohledu: skvělá kvalita kávy, fascinující design, sofistikovaný koncept ovládání a vysokou funkcionalitu; to vše přesvědčilo porotu. Již po desáté rozhodla nezávislá porota, složená ze zástupců 25 obchodních sektorů, o vítězství modelu značky JURA.

Jelikož obdržel tento model nejvíce ocenění ve své kategorii, obdržel i nejprestižnější ocenění ze všech: JURA IMPRESSA Z9 One Touch TFT obdržela plaketu kvality „Nejlepší produkt roku 2013“ za nejlepší automatický kávovar roku.


Ocenění Plus X je nejdůležitější ocenění za inovace v technologiích, sportu a životním stylu a je považována ze indikátor nejlepších inovativních produktů.

Modelem IMPRESSA Z9 OneTouch TFT představila, tradičně švýcarská firma JURA, nový standard prémiových plně automatických kávovarů, založený na samých superlativech. Na první pohled je patrný ten nejvyšší standard: IMPRESSA Z9 One Touch TFT připravuje kávu skvělé kvality, jednoduše se ovládá a má elegantní design. Vyrobena s ohledem na tradiční švýcarskou preciznost a z nejkvalitnějších materiálů, vyzařuje ze sebe přístroj sílu a charisma. Jednoduše vyberte kávovou specialitu z nabídky na barvném TFT displeji s neuvěřitelně tichý přístroj Vám připraví jakoukoliv specialitu od Espressa přes kávu, až po Cappuccino, nebo Latte macchiato. Zážitek je doplněný ladným osvětlením výsledného šálku kávy.



Nejnovější technologie pomáhají vytvořit skvělý, autentický výsledek. Aroma+ mlýnek mele kávová zrna dvakrát rychleji, než běžné mlýnky což pomáhá uchovat aroma. Dva termobloky, jeden pro kávu a horkou vodu, druhý pro páru, dodávají dostatek výkonu pro perfektní přípravu a výsledek. Jakýkoliv výkyv v teplotě nahřívání při delším nepoužívání přístroje, který vznikne je automaticky vyrovnán při přípravě další porce díky systému inteligentního předehřívaní. Tyto inovativní technologie zaručují vždy nejlepší přípravu porce kávy přes výškově a šířkově stavitelnou výpust. Latte macciato a Cappuccino stále nabývají na popularitě. Novou technologií FeinSchaum dokáže IMPRESSA Z9 vytvořit tu nejjemnější, krémovou mléčnou pěnu.


IMPRESA Z9 One Touch TFT je dostupná ve třech barevných variantách: Piano Black, Chrom a Aluminium.

Z9 Aluminium

Z9 Piano Black

Z9 Chrom


Gratulujeme firmě JURA a dodáváme: Spokojte se jen s tím nejlepším!


Žádné komentáře:

Okomentovat