2 porce
Ingredience:
- 2 x 110 ml kávy
- 5 lžiček moučkového cukru
- 4 lžíce ušlehané šlehačky
- 40 ml Kahlua (kávový likér)
- 20 ml koňaku
- 2 lžičky čokoládového sirupu
- trocha mleté skořice
Příprava:
Smíchejte likér Kahlua, koňak a čokoládový sirup, skořici a
nalijte do dvou předehřátých sklenic.
Připravte si kávu v samostatném šálku a rozdělte ji rovným
dílem do 2 sklenic se skořicovou směsí a dobře promíchejte.
Opatrně smíchejte
šlehačku a moučkový cukr.
Opatrně ozdobte sklenice cukrovou šlehačkou. Ozdobte
kousky nastrouhané čokolády.
![]() |
Ena Micro 9 One Touch |
Žádné komentáře:
Okomentovat