pondělí 19. května 2014

CAFFÉ ESMERALDA


2 porce

Ingredience:
  • 2 x 110 ml kávy
  • 5 lžiček moučkového cukru
  • 4 lžíce ušlehané šlehačky
  • 40 ml Kahlua (kávový likér)
  • 20 ml koňaku
  • 2 lžičky čokoládového sirupu
  • trocha mleté ​​skořice

Příprava:

Smíchejte likér Kahlua, koňak a čokoládový sirup, skořici a nalijte do dvou předehřátých sklenic.

Připravte si kávu v samostatném šálku a rozdělte ji rovným dílem do 2 sklenic se skořicovou směsí a dobře promíchejte. 
Opatrně smíchejte šlehačku a moučkový cukr. 
Opatrně ozdobte sklenice cukrovou šlehačkou. Ozdobte kousky nastrouhané čokolády.



Skvělé kávy dosáhnete v espresso automatech švýcarské firmy Jura.
Ena Micro 9 One Touch