pondělí 12. května 2014

ARTESANO PROVENCAL VERDURE, novinka Villeroy & Boch




ARTESANO
PROVENÇAL
VERDURE

Inspirováno přírodou Provence

Artesano Provençal Verdure je první dekorovanou verzí úspěšné kolekce Artesano Original, kterou Villeroy & Boch představil v loňském roce jako svou horkou novinku. Kolekce kombinuje dokonalé řemeslné zpracování s lehkostí francouzského života. 
Dopřejte Vašemu  jídelnímu stolu provensálský půvab této nádherné květinové kolekce. Nádobí je vyrobené z vysoce kvalitního Premium porcelánu a je vhodné pro každodenní použití.

Francouzská etiketa ve svěžím pojetí designu.

Kolekce je dekorována slavnou belgickou umělkyní Isabelle de Bochgrave. Její tvorba vyjadřuje originalitu, hravost a pravost. Svěží dekor v moderním venkovském stylu country jedinečně evokuje Provence a její způsob života: divoké růže a poupata ve fialové, květy pelargónie v zářivých odstínech oranžové a červené, stejně jako jemně zelené úponky rozmarýnu. Odlišné květy na jednotlivých kusech přirozeně spojuje a zdobí klasický provensálský vzor Verdur.



Městský romantismus s neodolatelným tvarem

Charakteristický tvar této kolekce je považován za ztělesnění kořenů Villeroy & Boch. Čistý venkovský styl v moderním pojetí, nekomplikovaný tvar, funkční, ale i sofistikovaný. Výrazné linie kombinují tradiční s moderním. Artesano Provençal Verdure vyzařuje skutečný pocit radosti ze života, s francouzským šarmem.
Isabel de Bochgrave a její kostýmy z papíru

Žádné komentáře:

Okomentovat