čtvrtek 9. listopadu 2017

Ty nejkrásnější vánoční ozdoby na stromeček, které si zamilujete

Taky se těšíte, až odbije první adventní neděle a nadšeně vytáhnete ozdoby na stromeček a začnete je věšet všude po bytě, aniž by si o vás ostatní mysleli, že jste blázni? Tak vítejte v klubu vánočních maniaků!




Kouzlo Vánoce ve skle

Kolekce Classic Christmas 2017 oplývá originálními skleněnými ozdobami na stromeček, které si nás jednoduše získali. Malý andělíček ukrytý v nadčasové skleněné kouli – no není to roztomilost sama? Celá kolekce se nese v bílé a zlaté barvě a kombinuje i nadčasové prvky zmíněného skla.






Perníčky všude, kam se podíváš

Pečení cukroví patří k tradicím českých vánoc. Stálou klasickou v naší domácnosti bývá linecké, rumové kuličky, plněné košíčky, pudinkové kuličky alá raffaello. A samozřejmě perníčky, ty nikdy nesmí chybět! Každý rok pečeme větší a větší dávky a stále máme pocit, že je to málo. Perníčky zmizí z krabic vždy jako první. Úplné perníčkové šílenství.

A skoro jako by nám Villeroy & Boch četl mysl a připravil kolekci Winter Bakery 2017. Luxusní ozdoby na stromeček se nesou v cukrovinkovém duchu, červené barvě. Nechybí ani oblíbené perníčky. Když už nezbudou na stole, tak aspoň na stromečku J.






Z vánočního porcelánu Villeroy & Boch nás také uhranula kolekce My Christmas tree, zejména ozdoba na stromeček s louskáčky a sněhuláky! Které kousky z Vánoc 2017 od Villeroy & Boch se líbí nejvíce vám? J







Žádné komentáře:

Okomentovat