úterý 30. března 2021

Tipy na dárky ke Dni matek


Den matek oslavuje matky a mateřství a v České republice připadá na 2. květnovou neděli, tedy na dobu, kdy je jaro v plném proudu a všechno kvete. Pokud letos chcete ohromit maminku něčím víc než jen kytkou, v článku načerpáte inspiraci

Krása, kterou si sama nedopřeje

Ideálním dárkem ke Dni matek je krásný kousek, který vaši maminku potěší, ale sama by si ho nejspíš nedopřála. Vždycky se najde něco potřebnějšího, užitečnějšího než šperk, masáž nebo třeba designový porcelán. A právě tady přichází vaše chvíle. Darujte jí něco, co bude jen a jen pro ni. Něco, čím jí uděláte radost a ukážete, že vám na ní záleží.

Oslňte šperkem nebo šperkovnicí

Pokud se vaše maminka, ráda hezky obléká a záleží jí na tom, jak vypadá, zvolte designový šperk. Nadčasovým náhrdelníkem, náušnicemi nebo náramkem jí určitě uděláte radost, protože šperků není nikdy dost. Když přesně nevíte, jaký kousek by se jí hodil do garderoby, sáhněte po šperkovnici.

Doplňte její vymazlenou domácnost

Ženu, která si potrpí na domácnost jako ze škatulky, potěšíte něčím do bytu. Tím něčím může být osobní šálek na kávu nebo hrníček na čaj. Nic nezkazíte, když pořídíte celou sadu, která se bude skládat jak ze šálků a podšálků, tak z konvičky a cukřenky. Milovnici minimalismus a severského designu dostanete ikonickou termoskou Stelton.

Darujte jí péči

Pokud si vaše maminka na materiální statky nepotrpí, pošlete ji na masáž, na nehty, ke kadeřníkovi nebo třeba na kosmetiku. Zkrátka někam, kde o ni budou pečovat jako o královnu, kde si odpočine a bude se cítit skvěle. A to díky vám.

Vraťte se zpátky do dětství

Máte pocit, že by ji nic z výše uvedeného neoslnilo? Pak se vraťte zpátky do dětství a vyrobte jí dárek. Vytvořte poukaz, ve kterém ji pozvete na večeři, na drink, do kina nebo třeba na výlet a užijete si společné chvíle

Nezapomeňte, že svůj den mají i otcové. Den otců připadá na 3. neděli v červnu


Žádné komentáře:

Okomentovat