pondělí 26. září 2016

TĚSTOVINOVÁ VÁŠEŇ

Těstoviny chutnají téměř každému. Kdo by si čas od času nedal těstovinový salát s tuňákem a zeleninou nebo výborné lasagne? Jak je ale co nejpohodlněji servírovat? Nechte se pohltit naší těstovinovou vášní...

Ten nejlepší talíř na lasagne, jaký si jen dokážete představit - díky speciálním okrajům můžete příbor efektivně odložit a nebát se, že vám jakkoliv sklouzne a potřísní stůl. Omáčce navíc nikdy nedovolíte, aby se přelila přes okraj.








S tímto dalším talířem se vám budou špagety jíst mnohem pohodlněji. Prohlubeň vám umožní špagety zlehka natočit na vidličku i v případě, že jste zrovna usazení na gauči. Odpočívejte a zároveň si v pohodlí vychutnávejte své jídlo.


Víte, proč oceníte servírovací mísu na těstoviny? Protože její okraj je opět speciálně upraven pro váš nejlepší požitek z jídla. Jako přikrývku navíc můžete použít menší talíř na těstoviny a udržíte tak svůj oběd či večeři déle teplými.



Talíř na těstoviny vám umožní jíst farfalle, penne i jakékoliv další těstoviny tak lehce a příjemně, že na něj brzy nedáte dopustit. Jeho tvar totiž zjednodušuje nabírání těstovin na vidličku. Jako kdyby byl stvořen přímo pro váš nedělní oběd.



Těstovinová vášeň dokáže pohltit rychle a už vás nepustí. Přesvědčte se sami :)

Žádné komentáře:

Okomentovat