Ingredience:
- 700 g chobotnice
- 3 střední brambory
- 300 g čerstvých zelených fazolek
- 1 bio citron
- 1 stroužek česneku
- Pár lístků máty
- Olivový olej Extra Virgin
- Sůl
- Pepř
Postup:
Vložte chobotnici do hrnce se studenou
vodou a vařte alespoň 35 minut.
Když změkne, vyjměte ji z vody a nechte
na talíři vychladnout.
Samostatně povařte nebo poduste zelené
fazolky a brambory.
Sceďte a nechte vychladnout.
Nakrájejte chobotnici i zeleninu na malé
kousky a vložte do salátové mísy.
Ochuťte solí, šťávou z citronu,
lisovaným česnekem, mátou strouhanou citronovou kůrou.
Salát má mít při servírování pokojovou
teplotu (ne chlazený).
Žádné komentáře:
Okomentovat