Ingredience pro 4 osoby:
· 4 střední papriky
·
400 g mletého jehněčího masa
·
Chleba s odstraněnou kůrkou
·
Mléko
·
1 vejce
·
70 g sýra Pecorino, nastrouhaného
·
Pár kapar
·
1 stroužek česneku
·
Hladká petržel
·
Olivový olej Extra Virgin
·
Sůl
·
Pepř
Postup:
Chleba natrhaný na kusy namočíme do
mléka. Přebytečné mléko vymačkáme.
Ve velké míse smícháme všechny
ingredience, včetně namočeného chleba, s výjimkou paprik.
Papriky uřízneme poblíž stopky a zbavíme
jadřinců.
Papriky jemně ale úplně naplníme.
Poskládáme do pekáče vymazaného olejem a pečeme v troubě předehřáté na
180°C přibližně 20 minut.
Servírujeme teplé.
Žádné komentáře:
Okomentovat