čtvrtek 1. října 2015

PODZIMNÍ DEKORACE A TRENDY NA PODZIM 2015

Před několika dny začal vládnout podzim, teplých dnů je čím dál méně a my pomalu začínáme vyhrabávat ze skříně teplé oblečení z minulého roku. Ačkoliv si to kolikrát ani neuvědomujeme, společně se změnou počasí přichází také změna preferencí barev, materiálů a dekorací v domácnosti. Zahalit se do roušky chladných podzimních dnů a barevného listí může také vaše kuchyň, obývací pokoj nebo ložnice.



Barevné trendy na podzim 2015 

Podzim se nese každoročně v tónech přírodních odstínů. Spatřit je můžeme na stromech, kožíšcích zvířat i na květinách. Mezi typické barvy podzimu patří odstíny hnědé, oranžové, tmavě zelené, žluté a šedé.



Tento rok však můžete popustit uzdu své fantazie a vrhnout se i do odvážnějších barev, například světle fialkové, která může na první pohled působit spíše jarním dojmem. Barevný vzorník společnosti Pantone s podzimními trendy 2015 nám jasně ukazuje, že se nemusíme bát ani růžové, světle oranžové nebo modré. V našich srdcích stále však vede hnědá, béžová a červená.



Velkou výhodou podzimních teplých barev, zejména zelené a červené, je její možné použití i v období Vánoc. Hodíte-li na jednoduchý ubrus tematické prostírání nebo vánoční dekorace, máte během chvíle prostřený vánoční stůl. Jak jednoduché, že?



Oprostit se také můžete od klasických podzimních motivů jako je listí, stromy, sovy nebo jeleny.
Beauvillé přináší nové ubrusy a kuchyňské doplňky s motivy slepic a dle nás jsou okouzlující! Nemyslíte? Neutrální šedá či světle hnědá je doplněna netradičním vzorem s nádechem venkova.

Ubrus Picoti, Beauvillé


Výhodou těchto slepičích ubrusů je jejich neutrálnost, můžete je mít na stole po celý rok a vždy udělají plno parády.


Podsedák na židli Beauvillé


A jaké jsou vaše podzimní trendy? Která barva u vás vede a která je podle vás v těchto měsících úplně tabu? 


Žádné komentáře:

Okomentovat