Servírováno s láskou ve džbáncích Kilner
- Výtěžnost: 350 ml sirupu
- Ingredience:
- 300 g hnědého cukru
1 1/2 bio citronu, na plátky
1 bio pomeranč, na plátky
500 g malin
led a čestvá máta při servírování (podle chuti) - Postup:
- Všechny ingredience dejte do velkého hrnce a zalijte 350 ml studené vody.
- Přiveďte k varu, občas zamíchejte. Po dosažení varu sejměte z plotny a nechte vychladnout.
- Prolijte přez síto do džbánu a vymačkejte lžící zbylou štávu z ovoce.
- Sirup můžete nyní skladovat v lednici až týden.
- Servírujte ve sklenicích s kostkami ledu a čestvou mátou.
- Kilner lahve 0.5 litru jsou skvělé k servírování a skladování limonád.
Žádné komentáře:
Okomentovat