Huráá, vypěstovala jsem svou první bio rukolu! A to jsem kdysi přísahala, že já v životě nic nikdy pěstovat nebudu! A to předsevzetí mi vydrželo docela dlouho.
Takhle přesně moje rukola vypadala, před semletím. |
Ingredience:
- 400 g rukoly
- 200 g parmezánu, strouhaného
- 120 g piniových oříšků, případně mandlí nebo kešu, strouhaných
- 250 ml panenského olivového oleje
- 2 stroužky česneku
- šťáva z 1/2 citronu
- 1 lžička soli
- pepř
Postup:
Ingredience dejte do mísy a mixujte do podoby jemné zelené kaše. Dochuťte solí a pepřem.
Pokud nechecte pesto mixovat, ale utřít jej v hmoždíři, samozřejmě můžete.
Pokud nechecte pesto mixovat, ale utřít jej v hmoždíři, samozřejmě můžete.
Hmoždíř Crush It, Rig-Tig |
Žádné komentáře:
Okomentovat