Tahle nezdravá krasavice je servírovaná na talíři New Cottage, Villeroy & Boch |
1x kysané zelí
4 německé klobásy
2 větší jablka
2 větší cibule
Mnoho kuchařů si raději nakládá vlastní zelí. Pro většinu z nás je ale mnohem jednodušší koupit ho v supermarketu. Doporučujeme chlazené zelí místo konzervovaného - má výraznější chuť.
Zelí s jablky a cibulí:
Zatímco ohříváte své zelí v hrnci, pomalu na pánvi opečte do karamelové barvy jablka nakrájená na kostičky (neloupaná, omytá a bez jadřinců) a cibuli, taktéž nakrájenou na větší kostičky, nebo na půlměsíčky. Do jablek a cibule přidejte trochu kmínu. Podávejte s grilovanými německými klobásami.
Klobása:
I když si můžete koupit předvařenou klobásu, doporučuje čerstvou klobásu - má lepší chuť a texturu. Před grilováním své klobásy na grilu, ji pomalu poduste asi 10 minut v pivu, až jsou z poloviny uvařené. (Dbejte na to, aby se pivo nevařilo - klobása by mohla popraskat). Tento krok přidá klobáse nečekanou chuť.
Žádné komentáře:
Okomentovat